Back to Top

Zagotovite si profesionalen prenos preko spleta ali na velike zaslone in svojemu občinstvu ponudite kvaliteten prenos v živo.

Podprte vse največje platforme

Kaj ponujamo?

Več kamer za večjo pokritost

Montaža v živo 8 različnih virov slike (kamere, predhodno posneti videi, projekcije z velikega platna, itd.) Možnost snemanja in montaže z 8 kamerami simultano.

Grafike tekom prenosa v živo

Vključitev najrazličnejših grafik v prenos, kot so pripisi imen govorcev, uvodne in zaključne špice, rezultati tekem in podobne animacije v realnem času tekom prenosa v živo.

Prenos preko spleta ali na zaslone

Prenos končnega signala na splet za prenose v živo na Facebook, YouTube, Twitch ali katero koli drugo podprto aplikacijo. Možnost prenosa na velike LCD ali TV zaslone na prizorišču vzporedno s prenosom v živo preko spleta.

Zvočne sledi

Poleg 8 zvočnih kanalov iz kamer (ali drugih virov) je možen priklop še dodatnih (XLR) audio priklopov. Za bolj razločen zvok na primer govorcev na okroglih mizah in ostalih prireditvah se iz ozvočenja vzame zvočna sled in se jo vključi v prenos.

Končni posnetek za objavo in arhiv

Ob koncu prenosa prejmete končni izdelek, ki je bil predvajan na zunanje naprave ali družabna omrežja. Dostavljen je v visoki kvaliteti za vaš arhiv ali kasnejše predvajanje na televiziji oziroma za objavo na družabnih omrežjih.

5

LET DELOVANJA

751+

IZVEDENIH PROJEKTOV

335+

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2021 rrakun.com