Back to Top

Spletna stranj je ključni del vsakega podjetja in utanove. Svoje storitve in produkte predstavi širši javnosti in poskrbi za izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke in poveča prodajo izdelkov. Pregledna in urejena spletna stran daje zaupanje kupcev, da podjetje sledi najnovejšim trendom in je v koraku s časom.

Vsaka spletna stran potrebuje vzdrževanje in posodabljanje za nemoteno delovanje. Poskrbimo za celotno vzdrževanje spletne platforme, varnost spletne platforme, varnostne kopije in odpravljanje napak v najkrajšem možnem času.

 

SPREMINJANJE IN DODAJANJE VSEBINE

Vsebino na spletni strani po vaši želji spremenimo ali dodamo. Pripravio nove strani ali podstrani.

POSODABLJANJE PLATFORME

Posodabljanje platforme in dodatkov ter teme je ena od najbolj enostavnih stvari, ki pa lahko ima najhujše posledice za vašo spletno stran. Enostavno je pritisniti gumb posodobi, nikoli pa ni zagotovljeno, da bo spletna stran po posodobitvi delovala pravilno. Zato poskrbimo mi, da je spletna stran vedno delujoča in posodobljena, saj ustvarimo kopijo strani in jo posodobimo, ter se tako prepričamo, da stran še vedno deluje po posodobitvi.

ODPRAVLJANJE TEŽAV

Spletna stran postane nedostopna, zaradi človeške ali tehnične napake. Ključno je, da se stran usposobi v najkrajšem možnem času. Skrbimo tudi, da takšno napako, kar se da hitro, zaznamo in odpravimo preden pride do poslovne škode. Gre za manjše popravke v kodi, ne pa za razvoj novega vtičnika ali razvoj novega produkta na spletni strani.

GOSTAVNJE IN DOMENA

Spletna stran mora imeti tudi kakovosten in hiter strežnik na katerem gostuje. Skrbimo, da se zakup vaše domene podaljša in prav tako gostovanje. Po želji tudi  preselimo spletno stran na hitrejše in bolj kakovostne strežnike za hitrejše delovanje spletne strani.

OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI

Spletno stran optimiziramo, z najnovejšimi orodji za pospeševanje in hitro nalaganje spletne strani. Poskrbimo tudi, da bo vaša spletna stran na iskalnikih bolje rangirana in jo bodo uporabniki našli čim prej (SEO).

TEHNIČNA PODPORA

V primeru težav z delovanjem ali neznanjem vaših zaposlenih, pomagamo rešiti vašo težavo. Na voljo smo preko e-pošte 24/7 ali telefona.

VARNOSTNE KOPIJE

V primeru napake na strežniku ali napada na vašo spletno stran, lahko hitro pride do izgube podatkov, zato poskrbimo, da jih varnostno kopiramo po naprej določenem urniku.

ANALITIKA OBISKA

Vsak mesec prejmete poročilo o delovanju, obisku na vaši spletni strani. Prjmete podatke o ogledih, obiskovalcih, od kje so obiskovalci prišli in s katerimi napravami so si ogledali vašo spletno stran.

VARNOST

Skrbimo, da je vaša spletna stran varna, brez vdorov in nezaželene vsebine. Poskrbi se za vzpostavitev certifikatov in vzdrževanje le teh (SSL).