Back to Top

Kvalitetne fotografije, ki zajamejo dogajanje na dogodku ali predstavijo vaš izdelek so ključnega pomena saj so odraz vašega podjetja.

DOSTAVA FOTOGRAFIJ V REALNEM ČASU

V današnjem času je zelo pomembno, da so fotografije na voljo že tekom dogodka za objavo na družabnih omrežjih in kjer sami želite. Profesionalne fotografije vam obdelane zagotovimo v realnem času, da lahko objavite le-te namesto fotografij s telefona.

PROFESIONALNA OPREMA

Za zajemanje dogajanja uporabljamo profesionalno opremo, ki je kos vsem situacijam. V primeru, da gre karkoli tekom dogodka narobe z opremo imamo vedno rezervo, ki je takoj pripravljena na uporabo, da se ne zamudi pomemben trenutek na dogodku.

VARNOSTNE KOPIJE MATERIALA

Tekom dogodka in po dogodku naredimo več kopij materiala na različnih zunanjih napravah, s tem zagotovimo, da se te ne bi izgubile v primeru okvare opreme.

VARNA HRAMBA PODATKOV

Vse podatke in audio-vizualni material hranimo na napravah, ki so šifrirane in zaklenjene, tako da je onemogočen kakršen koli dostop nepooblaščenim osebam.

Večletne izkušnje s področja fotoreportaže zagotavljajo kvaliteto pri pokrivanju najrazličnejših dogodkov:

– fotografiranje poslovnih dogodkov
– fotografiranje konferenc

– fotografiranje protokolarnih dogodkov

- fotografiranje novinarskih konferenc

– fotografiranje športnih dogodkov
– fotografiranje ostalih dogodkov

Vsako podjetje potrebuje kakovostne fotografije za predstavitev podjetja na spletu, spletne trgovine, oglase in socialna omrežja. Nudimo vam vse na enem mestu za osvežitev izgleda vašega podjetja na spletu, da bo ta še bolj privlačen, kot kadarkoli do sedaj.


– fotografiranje poslovnih prostorov od zunaj in od znotraj
– fotografiranje zaposlenih
– fotografiranje proizvodnje
– fotografiranje izdelkov
– fotografiranje dela v podjetju

Pokrivanje dogodkov na najvišji ravni, kot so svetovni pokal v smučanju, smučarskih skokih, odbojakrske, nogometne in druge  nacionalne in mednarodne tekme.

Kar je še posebej pomembno je hitra dostava fotografij, tudi v realnem času, da so fotografije na voljo za uporabo v najkrajšem možnem času.

Fotografiranje portretov v foto studiu, mobilnem foto studiu ali kjerkoli po vaši želji. Fotografije narejene v foto studiu pred ozadnjem z možnostjo izbire raličnih barv in s profesionalno osvetlitvijo. Fotografiranje portretov na terenu v naravi ali v notranjih prostorih poslopij ter pisarn.

Poroka je eden od pomembnejših in najdragocenejših trenutkov v našem življenju. Zaradi svoje edinstvenosti in neponovljivosti je potrebno skrbno izbrati kdo bo te trenutke ujel. S širokim naborom različnih storitev zadovoljimo vsako vašo željo. Rezultat večletnih izkušenj pa so zadovoljne stranke in trenutki ujeti za večno.

5

LET DELOVANJA

620

IZVEDENIH PROJEKTOV

270

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2020 rrakun.com