Back to Top

Fotografiranje dogodkov

Večletne izkušnje s področja fotoreportaže zagotavljajo kvaliteto pri pokrivanju najrazličnejših dogodkov:

– fotografiranje poslovnih dogodkov
– fotografiranje konferenc

– fotografiranje protokolarnih dogodkov

- fotografiranje novinarskih konferenc

– fotografiranje športnih dogodkov
– fotografiranje ostalih dogodkov


Pomembno je, da so fotografije čim prej na razpolago, ker je javnost željna videti fotografije iz dogodka, predvsem na socialnih omrežjih.


Možno je tudi razvijanje fotografij na samem dogodku, da lahko le te kot zahvalo ali spomin podarite svojim obiskovalcem, poslovnim partnerjem ali strankam.

Dostava fotografij v realnem času

V današnjem času je zelo pomembno, da so fotografije na voljo že tekom dogodka za objavo na družabnih omrežjih in kjer sami želite. Profesionalne fotografije vam obdelane zagotovimo v realnem času, da lahko objavite le-te namesto fotografij s telefona.

Varna hramba podatkov

Vse podatke in audio-vizualni material hranimo na napravah, ki so šifrirane in zaklenjene, tako da je onemogočen kakršen koli dostop nepooblaščenim osebam.

Profesionalna oprema

Za zajemanje dogajanja uporabljamo profesionalno opremo, ki je kos vsem situacijam. V primeru, da gre karkoli tekom dogodka narobe z opremo imamo vedno rezervo, ki je takoj pripravljena na uporabo, da se ne zamudi pomemben trenutek na dogodku.

Varnostne kopije materiala

Tekom dogodka in po dogodku naredimo več kopij materiala na različnih zunanjih napravah, s tem zagotovimo, da se te ne bi izgubile v primeru okvare opreme.

Komercialno fotografiranje

Vsako podjetje potrebuje kakovostne fotografije za predstavitev podjetja na spletu, spletne trgovine, oglase in socialna omrežja. Nudimo vam vse na enem mestu za osvežitev izgleda vašega podjetja na spletu, da bo ta še bolj privlačen, kot kadarkoli do sedaj.
– fotografiranje poslovnih prostorov od zunaj in od znotraj
– fotografiranje zaposlenih
– fotografiranje proizvodnje
– fotografiranje izdelkov
– fotografiranje dela v podjetju

Fotografiranje športnih prireditev
Fotografiranje porok