Back to Top

Upravljanje in vzdrževanje omrežja ter strežniške opreme

Celovit nadzor nad omrežnimi komponentami in strežniško opremo. Vzdrževanje in nadzor opreme prilagodimo vašim potrebam. V malih in srednjih podjetjih, kjer ni specifičnega osebja za vzdrževanje opreme vam lahko ponudimo celovito rešitev vzdrževanja, upravljanja in tehnične podpore. Omogočamo tudi postavitev ali nadgraditev omrežne in strežniške infrastrukture.

NADZOR IN KONFIGURACIJA MREŽNE OPREME

Nadzor in konfiguracija usmerjevalnikov, stikal, požarnih pregrad, optičnih linkov, ter dostopnih točk. Za zagotavljanje varnosti vse omrežne komponente potrebuje redno vzdrževanje in posodobitve. V podjetjih se vsakodnevno dogajanje spremembe v načinu delovanja podjetja, omrežja morajo podpirati te spremembe.

UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE STREŽNIŠKE OPREME

Vzpostavitev različnih strežniških sistemov, virtualizacija, nadzor nad delovanjem fizične infrastrukture, zagotavljanje varnosti podatkov. Različne službe in uslužbenci potrebujejo različne podporne sisteme za kvalitetno opravljeno delo. Omogočamo vzpostavitev namenskih sistemom in aplikacija, ter skrbimo za redno vzdrževanje fizične opreme, kot tudi storitev.

UREJANJE PRAVIL, PRAVIC IN DOSTOPOV UPORABNIKOV V OMREŽJU

Postavitev in upravljanje omrežne infrastrukture, ki omogoča dostope uporabnikom glede na pravice in zahteve. V podjetju različni zaposleni dostopajo do svojih in skupnih datotek ter mrežnih komponent, vsak zaposleni sme dostopati do tistega, kar mu pripada. Omogočamo postavitev in upravljanje arhitekture, ki omogoča določanje takšnih pravic in dostopov. Uporabnikom lahko omogočimo tudi oddaljen dostop do omrežja in delovnih postaj in storitev oz. aplikacij.

TEHNIČNA PODPORA UPORABNIKOM

Pomoč uporabnikom pri uporabi sistema, aplikacij in povezovanju v omrežje. Strankam omogočamo oddaljeno pomoč ter pomoč na delovnem mestu za reševanje različnih tehničnih težav pri uporabi aplikacij in strežnikov.

Vas zanima več podrobnosti?

Ponudbo prilagodimo vašim individualnim potrebam in po ogledu stanja na lokaciji določimo časovne in stroškovne okvire.

 

5

LET DELOVANJA

751+

IZVEDENIH PROJEKTOV

335+

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2021 rrakun.com