Back to Top

Izvajamo izobraževanja iz številnih področij kot so fotografija, video produkcija, družabna omrežja, marketing in javno nastopanje.

Izobraževanja so namenjena zaprtim ali odprtim skupinam ter posameznikom, ki bi želeli pridobiti nova znanja ali izpopolniti svoje veščine.

S fotografijo se srečujemo vsak dan in z nešteto fotografijami beležimo nepozabne trenutke v našem življenju dan za dnem.


Izobraževanja so namenjena vsem starostim, ne glede na količino fotografskega znanja, začnemo z osnovami fotografije, spoznavanjem fotoaprata, delovanjem le tega, osnovnimi pojmi, kot so število ISO, hitrost zaklopa, zaslonka in drugi.


V nadaljevanju sledijo osnove kompozicije in uporaba tega znanja na praktičnih primerih. Praktičen del obsega portretno fotografiranje, fototografiranje narave, panorame, nočne panorame in fotografiranje izdelkov. V praktičnem delu preizkusimo vse predhodno teoretično obdelane stvari udejanjiti na konkretnih primerih in se ob delu naučimo še posebnih tehnik fotografiranja in trikov, ki naredijo fotografije profesionalne.

 

Izobraževanja izvajamo po celotni Sloveniji v manjših skupinah, lahko pa tudi individualno po dogovoru.

 

– sestava fotoaparata
– osnovni pojmi (število ISO, hitrost zaklopa, zaslonka)
– kompozicija in kompozicijska pravila
– obdelava fotografij, spoznavanje programov za obdelavo

– portretno fotografiranje
– fotografiranje izdelkov
– fotografiranje narave
– fotografiranje panorame
– fotografiranje nočne panorame
– obdelava fotografij v Adobe Photoshopu in Adobe Lightroomu

5

LET DELOVANJA

620

IZVEDENIH PROJEKTOV

270

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2020 rrakun.com