Back to Top

Prenos v živo

Zagotovite si profesionalen prenos preko spleta ali na velike zaslone in svojemu občinstvu ponudite kvaliteten prenos v živo.

Več kamer za večjo pokritost

Montaža v živo 8 različnih virov slike (kamere, predhodno posneti videi, projekcije z velikega platna, itd.) Možnost snemanja in montaže z 8 kamerami simultano.

Prenos preko spleta ali na zaslone

Prenos končnega signala na splet za prenose v živo na Facebook, YouTube, Twitch ali katero koli drugo podprto aplikacijo. Možnost prenosa na velike LCD ali TV zaslone na prizorišču vzporedno s prenosom v živo preko spleta.

Grafike tekom prenosa v živo

Vključitev najrazličnejših grafik v prenos, kot so pripisi imen govorcev, uvodne in zaključne špice, rezultati tekem in podobne animacije v realnem času tekom prenosa v živo.

Varna hramba podatkov

Ob koncu prenosa prejmete končni izdelek, ki je bil predvajan na zunanje naprave ali družabna omrežja. Dostavljen je v visoki kvaliteti za vaš arhiv ali kasnejše predvajanje na televiziji oziroma za nalaganje na družabna omrežja.

Zvočne sledi

Poleg 8 zvočnih kanalov iz kamer (ali drugih virov) je možen priklop še dodatnih (XLR) audio priklopov. Za bolj razločen zvok na primer govorcev na okroglih mizah in ostalih prireditvah iz ozvočenja vzame zvočna sled in se jo vključi v prenos.