Back to Top

Zagotovite si profesionalen prenos preko spleta ali na velike zaslone in svojemu občinstvu ponudite kvaliteten prenos v živo.

S prenosom v živo preko spleta dosežete več ljudi kot pa samo z udeleženci na dogodku. V tem času so prenosi v živo veliko bolj gledani in na ta način lahko pridobite veliko novih sledilcev in pritegnete njihovo pozornost. Pomembno pa je tudi, da je prenos izpeljan kvalitetno, saj s tem pokažete svojo organizacijo v dobri luči.

Kaj ponujamo?

Več kamer za večjo pokritost

Montaža v živo 8 različnih virov slike (kamere, predhodno posneti videi, projekcije z velikega platna, itd.) Možnost snemanja in montaže z 8 kamerami simultano.

Grafike tekom prenosa v živo

Prikaza različnih animacij in grafik, kot so različni pripisi , naslovi, imena govorcev, rezultati tekem ipd. v realnem času tekom prenosa.

Prenos preko spleta ali na zaslone

Prenos končne slike na več virov simultano, kot so velik zaslon, projektor, TV zasloni ali preko spleta na Facebook, YouTube, Twitch.tv ali katero koli drugo podprto platformo.

Zvočne sledi

Poleg 8 zvočnih kanalov iz kamer (ali drugih virov) je možen priklop še dodatnih (XLR) audio priklopov. Za bolj razločen zvok na primer govorcev na okroglih mizah in ostalih prireditvah se iz ozvočenja vzame zvočna sled in se jo vključi v prenos.

Končni posnetek za objavo in arhiv takoj po dogodku

Ob koncu prenosa takoj prejmete končni izdelek, ki je bil predvajan na v živo. Dostavljen je v visoki kvaliteti za arhiv ali kasnejše predvajanje na televiziji oz. nalaganje na družbena omrežja.

Varna hramba podatkov

Vse podatke in avdio-vizualni material hranimo na napravah, ki so šifrirane in zaklenjene, tako da je onemogočen kakršen koli dostop nepooblaščenim osebam.

Večletne izkušnje

Večletne izkušnje pridobljene v Sloveniji in po svetu zagotovojo kakovostne končne izdelke po vaših željah. Preko 620 izpeljanih projektov za več kot 270 zadovoljnih naročnikov po Sloveniji in svetu.

Profesionalna oprema

Za zajemanje dogajanja uporabljamo profesionalno opremo, ki je kos vsem situacijam.

Podprte vse največje platforme

5+

LET DELOVANJA

751+

IZVEDENIH PROJEKTOV

335

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2021 rrakun.com