Back to Top

O nas

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015 z namenom tiskovne agencije, ki se posveča predvsem poročanju, izdelavi avdio-vizualnega materiala, upravljanju z družabnimi omrežji in organizaciji dogodkov. V treh letih smo izpeljali že več kot 520 projektov za več kot 225 naročnikov. Nekateri od vidnejših naših naročnikov so Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji, Gorenje Group, Plastika Skaza, Judo zveza Slovenije, AHAC d.o.o., Varuh človekovih pravic Republike Slovenije, Fakulteta za varnostne vede, Zdravstvena fakulteta v Ljubljani, Slovensko društvo za odnose z javnostmi, prevajalska agencija Leemeta, Zavod IPF ter še mnogi drugi. Večletne izkušnje na področjih fotografije, videa in izdelave spletnih strani nam pomagajo pri načrtovanju in izvedbi še tako zahtevnih projektov za naše stranke. Dokazujemo, da je možno hitrost izvedbe združiti s kvaliteto, o čemer pričajo zadovoljne stranke in kvalitetni končni izdelki. Vsakega projekta se lotimo z veseljem in damo vse od sebe, da projekt izpeljemo še bolje, kot smo si ga zastavili. Podjetje sestavljamo 3 sodelavci ter občasni sodelavci, ki pomagajo na posameznih projektih. Sodelujemo z zanesljivimi partnerji iz vse Slovenije in tujine, ki nam pomagajo kakovostno in po načrtih izpeljati projekte, tako da so naše stranke zadovoljne in jim lahko uresničimo vsako željo.

0
Projektov
0
Strank

Naše stranke

Evropski parlament
Evropski parlament
Gorenje Group
Gorenje Group
AHAC d.o.o.
AHAC d.o.o.
Judo zveza Slovenije
Judo zveza Slovenije
PRSS
PRSS
Varuh človekovih pravic RS
Varuh človekovih pravic RS
Medicinska fakulteta UL
Medicinska fakulteta UL
Pacific Press Agency
Pacific Press Agency
Fakulteta za varnostne vede
Fakulteta za varnostne vede
Gimnazija Celje - Center
Gimnazija Celje - Center
Leemeta translations
Leemeta translations
NETsport
NETsport
Za zdravje mladih
Za zdravje mladih
Zavod IPF
Zavod IPF
Mladinski center Šmartno ob Paki
Mladinski center Šmartno ob Paki
Panevropa
Panevropa

Mnenja naših strank

Nove poslovne prelomnice so v zgodbi vsakega podjetja izjemno pomembne. Pomembno je tudi, da jih ujamemo in shranimo za arhiv, zgodovino, za zanamce … S fotografsko agencijo Rrakun smo sodelovali pri odprtju naših novih poslovnih prostorov, kjer smo naredili serijo fotografij dogodka, družabnega dela in samega objekta. S storitvijo smo bili zelo zadovoljni, zato se bomo z veseljem spet oglasili, ko bomo potrebovali fotografije.

Peter Čakš

Korporativno komuniciranje, Ahac d.o.o.
Fotograf Rok je pri fotografiranju zaposlenih za našo prenovljeno spletno stran izpolnil vsa pričakovanja. Vzdušje je bilo zelo sproščeno, še posebej pa nas je navdušil s svojimi odličnimi idejami med fotografiranjem. Sicer pa se lahko o profesionalnosti fotografij sami prepričate na naši spletni strani:)

Sanja Zabav

Vodja pisarne in projektov, Leemeta Translations
Rok Rakun je fotografiranje mednarodne konference ob 10. obletnici delovanja Državnega preventivnega mehanizma, ki jo je Varuh človekovih pravic RS pripravil v sodelovanju s Svetom Evrope, opravil profesionalno. Minimalistično je zajel dinamiko sicer precej statičnega konferenčnega dogajanja ter drobne posebnosti in aktivnosti udeležencev ter s slikami povedal več kot bi povedalo tisoč besed.

Nataša Kuzmič

Varuh človekovih pravic RS, svetovalka za odnose z javnostmi
Z Rokom sem sodelovala že na kar nekaj projektih. Delo z njim je vedno produktivno in uspešno, saj razume specifike, ki jih zahtevajo različni dogodki, prav tako pa ugodi tudi vsaki želji, ki se pojavi v moji glavi. Končne fotografije vedno izpolnijo pričakovanja, prav tako je vedno vse tudi narejeno v dogovorjenih rokih. Verjamem, da bomo še veliko sodelovali.

Nika Perovšek

Študentska sekcija PRSS
Z izbiro fotografa sva bila zelo zadovoljna, ker se je izkazal za zelo zanesljivega in izpolnil vse najine želje, na poročni dan pa je bilo vse zelo sproščeno in zabavno. Rok je svoje delo opravil profesionalno in nas presenetil s kupom slik, ki jih nisva pričakovala, saj velikokrat nisva niti opazila, da naju fotografira. Končni rezultat je bil super, razveselil pa naju je tudi s prvo fotografijo, ki naju je že nekaj dni po poroki pričakala v domačem poštnem nabiralniku. Zahvaljujeva se ti za čudovito izkušnjo in da si nama polepšal najin dan 🙂

Ines in Borut

Mladoporočenca

Pišite nam