Back to Top

Vsako podjetje potrebuje kakovostne fotografije za predstavitev podjetja na spletu, spletne trgovine, oglase in socialna omrežja. Nudimo vam vse na enem mestu za osvežitev izgleda vašega podjetja na spletu, da bo ta še bolj privlačen, kot kadarkoli do sedaj.

– fotografiranje poslovnih prostorov od zunaj in od znotraj
– fotografiranje zaposlenih
– fotografiranje proizvodnje
– fotografiranje izdelkov
– fotografiranje dela v podjetju

DOSTAVA FOTOGRAFIJ V REALNEM ČASU

V današnjem času je zelo pomembno, da so fotografije na voljo že tekom dogodka za objavo na družabnih omrežjih in kjer sami želite. Profesionalne fotografije vam obdelane zagotovimo v realnem času, da lahko objavite le-te namesto fotografij s telefona.

PROFESIONALNA OPREMA

Za zajemanje dogajanja uporabljamo profesionalno opremo, ki je kos vsem situacijam. V primeru, da gre karkoli tekom dogodka narobe z opremo imamo vedno rezervo, ki je takoj pripravljena na uporabo, da se ne zamudi pomemben trenutek na dogodku.

VARNOSTNE KOPIJE MATERIALA

Tekom dogodka in po dogodku naredimo več kopij materiala na različnih zunanjih napravah, s tem zagotovimo, da se te ne bi izgubile v primeru okvare opreme.

VARNA HRAMBA PODATKOV

Vse podatke in audio-vizualni material hranimo na napravah, ki so šifrirane in zaklenjene, tako da je onemogočen kakršen koli dostop nepooblaščenim osebam.

Naš cilj je čim bolj enostavno in naročniku prijazno fotografiranje. Zato imamo mobilni foto studio, ki ga lahko postavimo kjerkoli. V vašem podjetju lahko tako fotografiramo izdelke, zaposlene ali proizvodnjo, vse brez zapuščanja vašega delovnega okolja.
5

LET DELOVANJA

620

IZVEDENIH PROJEKTOV

270

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2020 rrakun.com