Back to Top

Spletna stran je ključni del vsakega podjetja in ustanove. Svoje storitve in produkte predstavi širši javnosti in poskrbi za izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke in poveča prodajo izdelkov. Pregledna in urejena spletna stran daje zaupanje kupcev, da podjetje sledi najnovejšim trendom in je v koraku s časom.

 

Pripravimo unikaten moderen dizajn spletne strani, prilagojen glede na vašo celostno grafično podobo. Skupaj z vami razdelimo vsebino v smiselne in podstrukture ter tudi te oblikujemo, da so privlačne za oko. Da stran ni povsem statična jo popestrimo z različnimi animiranimi vsebinami in mikro animacijami.

Več kot polovica obiskov spletnih strani je v današnjem času preko mobilnih naprav, zato je zelo pomembno, da imajo obiskovalci dobro izkušnjo z obiskom vaše spletne strani preko telefona ali tablice. Ker te obiski predstavljajo večinski del, je zelo pomembno, da se pri izdelavi spletne strani ta tudi prilagodi za tablice in mobilne telefone. Kakovostna in moderna stran je prilagojena, tako da vsak uporabnik dobi odlično izkušnjo z obiskom vaše strani.

Čim boljša uvrstitev in vidnost spletne strani v iskalnikih (Google, Bing,…) je ključnega pomena za več organskega prometa in da stranke v vaši branži najprej najdejo vas pred vso konkurenco. Z optimizacijo za brskalnike se spletna stran naredi prijazna iskalnikom, da jo ti lažje zaznajo in pripeljejo čim več prometa na spletno stran.

IZDELAVA KONCEPTA

Pripravimo koncept spletne strani in umestimo vsebino v spletno stran za lažjo in hitrejšo pripravo dizajna in izdelavo spletne strani. vsebimo smiselno razdelimo v podstrukture ter te oblikujemo, da so privlačne za uporabnike.

UNIKATEN DIZAJN

Pripravimo unikaten, moderen dizajn spletne strani. prilagojen je glede na vaše želje in vašo celostno grafično podobo. veliko pozornost damo na preglednost spletne strani. pomembno je da sta vsebina in dizajn povezana. Dizajn strani je tudi pripravljen za različne mobilne naprave.

IZDELAVA STRANI

Na podlagi pripravljenega koncepta pričnemo z izdelavo spletne strani. Najprej izdelamo predlogo in potem vsako posamezno stran posebej glede na to kakšna vsebina bo na strani.

 

VSTAVLJANJE VSEBINE

Med izdelavo posameznih strani začnemo z vstavljanjem vsebine. Glavno naše vodilo je, da uporabniki čim prej najdejo vsebino, ki jih zanima. S čim več interaktivnimi deli strani poskušamo pritegniti uporabnike k branju vsebine in kasneje tudi k iskanju novih vsebin, ki jih zanimajo. Vključujemo tudi mikro animacije s katerimi pritegnemo pozornost.

OPTIMIZACIJA STRANI

Optimizacija strani je eden pomembnejših korakov. Najprej optimiziramo spletno stran, da se ta prikazuje lepo na mobilnih napravah. Vedno več obiska spletnih mest je preko mobilnih telefonov, zato je to pomemben korak. Nato še celotno stran optimiziramo za iskalnike, da ti najdejo vsebino čim hitreje. Na koncu sledi še še optimizacija hitrosti spletne strani.

POPRAVKI IN PREDAJA

Zadnji zelo pomemben korak je temeljit pregled spletne strani s strani naročnika, da ta preveri vse funkcionalnosti strani. Po želji naročnika se izvedejo še popravki in prilagoditve in s tem zagotovimo, da je stran v celoti po želji naročnika. Na koncu naredimo predajo spletne strani, kjer dobi naročnik popoln dostop do spletne strani in kratek tečaj o uporabi strani.

slovenci.si

Priprava koncepta speltne strani, nato grafično oblikovanje in načrtovanje vsebin. Kasneje izdelava spletne strani in optimizacija. Spletna stran z dinamičnimi zemljevidi in veliko ostale dinamične vsebine, ki gledalca popolje po spletni strani.

tomazpetek.com

Spletna stran s predstavitvijo fotografa, nejgovega portfolia. Del spletne strani je zaklenjen in namenjem strankam za ogled njihovih fotografij.

e-scooty.si

Izdelava spletne trgovine za izposojo e- skuterjev. Izdelava unikatnega dizajna ter povezava s plačilnim sistemom Bankkart. Spletna stran je izdelana v dveh jezikih.

little-mission.com

Izdelava spletne trgovine izdelkov, ki so okolju prijazni in narejeni v Sloveniji.

MrMuers

Spletna stran oblikovalca za pisanje bloga o modnih kreacijah in aktualnih trendih v svetu mode.

SportAttack.eu

Izdelava spletne strani v dveh jezikih za potrebe športne agencije.

Univerza za 3. življenjsko obdobje Velenje

Spletna stran za potrebe Univerze za 3. življenjsko obdobje Velenje. Namenjena informiranosti članov in širše javnosti o krožkih in novicah povezanih z univerzo.

Spletna stran

od 400€

Priprava koncepta spletne strani

Oblikovanje edinstvenega dizajna spletne strani

Izdelava spletne strani

Vstavljanje vsebine

Prilagoditev za mobilne telefone in tablice

SEO optimizacija - osnovna optimizacija za brskalnike

Začetni vnos vsebin

Izdelava podstrani

Integracija analiteke obiska

Tehnična podpora (1 leto)

Brezplačno gostovanje (1 leto)

Brezplačna domena (1 leto)

Spletna trgovina

od 1000€

Priprava koncepta spletne trgovine

Oblikovanje edinstvenega dizajna spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Vstavljanje vsebine

Izdelava podstrani

Dodajanje izdelkov

SEO optimizacija

Integracija analitike obiska

Tehnična podpora (1 leto)

Brezplačno gostovanje (1 leto)

Brezplačna domena (1 leto)

Posodabljanje spletne platforme (1 leto)

integracija e-Mail marketinga

5

LET DELOVANJA

620

IZVEDENIH PROJEKTOV

270

NAROČNIKOV

Prijavite se na naše novice

NEKAJ NAŠIH NAROČNIKOV

Vse pravice pridržane. © 2021 rrakun.com