Back to Top

Poroka je eden od pomembnejših in najdragocenejših trenutkov v našem življenju. Zaradi svoje edinstvenosti in neponovljivosti je potrebno skrbno izbrati kdo bo te trenutke ujel. S širokim naborom različnih storitev zadovoljimo vsako vašo željo. Rezultat večletnih izkušenj pa so zadovoljne stranke in trenutki ujeti za večno.

Fotografiranje z različnimi pripomočki glede na temo poroke in želje. Mobilni foto studio v katerem se lahko vsi po želji fotografirajo kolikor želijo v različnih skupinah in z različnimi rekviziti.

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Večletne izkušnje na področju fotografije zagotavljajo, da so ujeti vsi najpomembnejši trenutki tekom vašega dne. Naš glavni cilj je zajeti čim več spontanih trenutkov, ki vas bodo za večno spominjali na vajin poročni dan.

PROFESIONALNA OPREMA

Za zajemanje dogajanja uporabljamo profesionalno opremo, ki je kos vsem situacijam. V primeru, da gre karkoli tekom dogodka narobe z opremo imamo vedno rezervo, ki je takoj pripravljena na uporabo, da se ne zamudi pomemben trenutek na dogodku.

ŠIROKA EKIPA

Z razširjeno ekipo poskrbimo za vse vaše želje. Dodatni fotografi, snemalci, oblikovanje zahval in tudi organizacija samega poročnega dne. V pomoč smo vam na vseh področjih.

VARNOSTNE KOPIJE MATERIALA

Tekom dogodka in po dogodku naredimo več kopij materiala na različnih zunanjih napravah, s tem zagotovimo, da se te ne bi izgubile v primeru okvare opreme.

Eden od spominov na vajin nepozaben dan so tudi zahvale, ki jih svatje odnesejo domov. Dodatek k zahvalam so lahko tudi fotografije, ki se vkomponiramo na najrazličnejše načine k vajinim zahvalam. Iz vseh fotografij dneva izberemo eno, ki jo želita ter jo na licu mesta natisnemo in po želji tudi nalepimo ali kako drugače priložimo zahvalam.