Back to Top

Ujeti nepozabni trenutki

Poroka je eden od pomembnejših in najdragocenejših trenutkov v našem življenju. Zaradi svoje edinstvenosti in neponovljivosti je potrebno skrbno izbrati kdo bo te trenutke ujel. S širokim naborom različnih storitev zadovoljimo vsako vašo željo. Rezultat večletnih izkušenj pa so zadovoljne stranke in trenutki ujeti za večno.

Foto kotiček

Fotografiranje z različnimi pripomočki glede na temo poroke in želje. Mobilni foto studio v katerem se lahko vsi po želji fotografirajo kolikor želijo v različnih skupinah in z različnimi rekviziti.

Tiskanje fotografij za zahvale

Eden od spominov na vajin nepozaben dan so tudi zahvale, ki jih svatje odnesejo domov. Dodatek k zahvalam so lahko tudi fotografije, ki se vkomponiramo na najrazličnejše načine k vajinim zahvalam. Iz vseh fotografij dneva izberemo eno, ki jo želita ter jo na licu mesta natisnemo in po želji tudi nalepimo ali kako drugače priložimo zahvalam.

Zakaj nas izbrati?

Večletne izkušnje na področju fotografije zagotavljajo, da so ujeti vsi najpomembnejši trenutki tekom vašega dne. Naš glavni cilj je zajeti čim več spontanih trenutkov, ki vas bodo za večno spominjali na vajin poročni dan.

Z razširjeno ekipo poskrbimo za vse vaše želje. Dodatni fotografi, snemalci, oblikovanje zahval in tudi organizacija samega poročnega dne. V pomoč smo vam na vseh področjih.

Tekom dneva naredimo več kopij fotografij na različnih zunanjih napravah, da so vaše fotografije varne in preprečimo kakršno koli izgubo v primeru okvare kakršne koli opreme.

Kontaktirajte nas

Za ponudbo, več informacij in rezervacije nas kotaktirajte na rok@rrakun.com ali preko spodnjega obrazca